Cristina si Valentin – Winter Wonderland

Pe Kitty si pe Vali i-am indragit inca de la inceput. Cand ne-am intalnit sa semnam contractul ne-au intrebat daca in loc de pachetul “3 Days Wedding”, cu trei zile de fotografiere, se poate unul cu patru zile de fotografiere. Asa ca le-am propus sa fie totusi unul cu cinci zile pentru ca o nunta iarna, la trecerea dintre ani, suna foarte bine. Ei au inteles de la inceput ca fotografiile sunt cele care le vor ramanea odata cu trecerea timpului. Pentru ca tema nuntii a fost “Winter Wonderland” prima locatie pentru fotografiile de la TtD a fost Ice Hotel de la Balea Lac.
Stiu ca la ce caldura este afara este greu sa va imaginati prin ce am trecut, dar pot sa va spun ca era un vant si un viscol foarte puternic, zapada inghetata ni se lovea de obraji si in loc de peisajul frumos cu stanci si munti era doar alb in jurul nostru. Din fericire hotelul si capela de gheata ne-a oferit decorul ce ni l-am dorit si ne-ar fi oferit si mai mult daca nu ne ajungea frigul in oase. O incercare mare a fost si la intoarcere cand din pricina vantului puternic telecabina se legana facand foarte dificila trecerea pe langa stalpii de sustinere. Am trecut totusi cu bine peste aceasta incercare, avand un medic si o farmacista langa noi.
Fotografiile de mai jos sunt doar o introducere. Sedintele lor foto de dupa nunta au fost inspirate din povesti si le vom prezenta intr-o postare viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *